Web Content Display Web Content Display

Què és?

Si has arribat a aquesta secció, potser t'estàs preguntant què és tot això. Intentem resoldre els teus dubtes:br/>

- Què és CCCB Educació?

- Una web impulsada por el servicio educativo del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

- Una red donde compartir propuestas y contenidos educativos, entendiendo la educación en un sentido amplio y no únicamente restringido a las aulas

- Què es pot fer en aquest web?

Bàsicament, tres coses:
 

CREAR les teves pròpies publicacions.

CCCB Educació t'ofereix un espai perquè publiquis i comparteixis amb altres usuaris els teus treballs, continguts i experiències relacionats amb el món de la cultura i l'educació.

EXPLORAR les publicacions generades per altres participants.

Amb les aportacions d'usuaris, centres i col·lectius es va generant un fons d'idees i projectes cada vegada més ampli.

Consultar les ACTIVITATS i PROPOSTES EDUCATIVES del CCCB.

En aquesta secció trobareu tant aquelles activitats que el CCCB ofereix a grups escolars, com propostes generals de la programació del centre abordades des d'un punt de vista educatiu.
 

- A qui va adreçat?

Com ja hem dit, entenem l'educació en un sentit ampli i, per tant, ens adrecem a tots aquells que tinguin set de coneixements.

- Què pretenem?

Ens agradaria ajudar a difondre idees i projectes que amplïin i diversifiquin la realitat cultural i educativa. També voldríem servir com a font de recursos i propostes per treballar a les aules i, alhora, alimentar la curiositat de tots aquells que ens visitin a títol particular. Ens agradaria que cada visita al nostre web serveixi per aprendre, almenys, una cosa nova.

- I què més?

Només una cosa més. Els participants que, a més a més, resideixin a la ciutat de Barcelona veuran com les seves publicacions apareixen localitzades sobre el mapa al Navegador Interactiu del CCCB. Encara et queden preguntes? (enllaç a http://www.formspring.me/CCCBeducacio)