Arriba la segona edició d'ALIA


 
 
 
 

Després de completar amb èxit la missió a Mart, tornem al planeta Terra per repensar les ciutats, explorar el seu impacte en la salut i descobrir quin paper juguen en la crisi climàtica.

Torna ALIA, el programa educatiu del CCCB adreçat a grups-classe de 4t d'ESO i 1r de Batxillerat que vincula la investigació i divulgació científica amb la creació artística i literària. La convocatòria i els requisits per presentar-s'hi es publicaran al setembre al web del CCCB.

Durant els mesos de gener i juny del 2022, els grups-classe seleccionats se submergiran en alguns dels projectes de l'Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal) i acompanyats dels científics que els lideren i el col·lectiu Mixité, format per una arquitecta i un artista, descobriran com s'interrelacionen la planificació urbana i l'exposoma, la biodiversitat i la salut humana o l'emergència climàtica i les malalties transmissibles.

Des d'un treball transversal i multidisciplinari pensarem com podem transformar les ciutats per millorar la salut humana i planetària. Ens hi acompanyeu?