ICFO  

Avda. Carl Friedrich Gauss, 3, Castelldefels

http://www.outreach.icfo.es

 

ILLUMINATING CURIOSITY - Concurs audiovisual que uneix creativitat i ciència

ICFO-Institut de Ciències Fotòniques
04/01/2016
 
 
Illuminating Curiosity - 2na edició

Alguna vegada t'has preguntat: per què les postes de sol són vermelloses? Per què veiem el cel més lluminós per sota de l’Arc de Sant Martí que per sobre? En quines situacions la llum actua com una ona i en quines com una partícula? Per què una idea la representem amb una bombeta encesa al cim del cap? Per què esternudem amb la llum del Sol? O fins i tot ¿Es pot menjar la llum?

Comença la segona edició d’Illuminating Curiosity, un concurs audiovisual que exposa curiositats sobre la llum omnipresents a la nostra vida quotidiana i convida a qualsevol persona amb esperit curiós i creatiu a buscar respostes a aquestes qüestions explicant-les a través d'un vídeo.

En aquesta ocasió, els grans instigadors d'aquestes curiositats són el metge i investigador Dr. Bonaventura Clotet, el meteoròleg Tomàs Molina, els músics Els Catarres, la il·lustradora Pilarín Bayés, els actors Miki Esparbé i Paula Vélez i el xef Ferran Adrià.

El concurs està organitzat per l'ICFO amb la finalitat de crear una trobada divertida i creativa entre la societat i les ciències fotòniques.

Us convidem a participar en aquest nou viatge de preguntes, recerca, curiositats, creativitat, diversió i descobriment.

Tota la informació sobre la segona edició del concurs està disponible a la pàgina web de Illuminating Curiosity: http://illuminatingcuriosity.icfo.cat i les últimes novetats també poden ser seguides a través del compte de twitter @iLlumCuriosity.