La Mandarina de Newton  

Carrer Montseny, 12, 08012 , Barcelona

http://www.lamandarinadenewton.com

 

Taller "Te voy a contar un cuento"

La Mandarina de Newton
10/11/2016
 
 

Aquest dissabte 19 de Novembre oferim un taller de la mà de David Rubio sobre els contes i les seves qualitats titulat “Te voy a contar un cuento”. En ell aprendrem dinàmiques pròpies de les narratives orals per incloure-les en qualsevol disciplina.

L’activitat consistirà a desxifrar les característiques dels contes, com explicar-los i fins i tot la seva posada en escena. Està pensada per a comunicadors, animadors, professors, estudiants, avis, papes i mames i tot aquell que tingui ganes i la necessitat d’explicar i explicar històries.

 

A part del taller, el mateix dia a la tarda realitzarà una sessió de CuentaCuentos on podrem veure en directe totes la teoria i coneixement explicat en el taller. Si realitzeu el taller, teniu entrada GRATUÏTA en l’esdeveniment.

David Rubio és un Cuentacuentos, Titellaire i amant de les arts escèniques és capaç, solament amb la seva veu, de mostrar-nos un altre món, el món de la paraula. David creu en el poder de la paraula tant que, des que va descobrir el meravellós món de la narració oral no ha parat d’explicar històries.

Per inscriure’s heu d’emplenar el següent formulari

Si t’inscrius abans de l’11 de Novembre rebràs un 10% descompte sobre el seu preu! I si portes a un amic un 5% de descompte! Descomptes no acumulables