La Mandarina de Newton  

Carrer Montseny, 12, 08012 , Barcelona

http://www.lamandarinadenewton.com

 

Agenda de Tallers a l’Espai Mandarina: 2n Trimestre 2017

La Mandarina de Newton
27/12/2016
 
 

A partir del 16 de Gener i fins al 31 de Març del 2017, a l’Espai Mandarina s’inicia el segon trimestre de tallers d’aquest any escolar! 


Seguim amb la nostra oferta per dies temàtics: els Dimarts Tecnològics, els Dimecres Cinematogràfics i els Dijous Científics!! 

Scratch, makey makey, impressió 3D, pel·lícules d’animació, biologia, física, química… innovació i creativitat a l’Espai Mandarina!! 

Tot per a que els vostres fills i filles aprenguin i gaudeixin al màxim amb nosaltres!! 
 

Inscripcions obertes!

 

A continuació trobareu més detalls sobre aquestes activitats:   


Dimarts Tecnològics

De 17:30-19:00h: TECNOLOGIA CREATIVA!

Taller d’experimentació tecnològica basant-nos en Scratch, Makey Makey i impressió 3D, per a nens i nenes de 7 a 12 anys.

Treballarem de forma creativa i participativa i donant espai a la imaginació i creativitat dels participants per a reinventar el nostre entorn: crearem els nostres propis videojocs, construirem un joystick amb plastilina, convertirem plàtans en un piano, imprimiren els instruments del nostre mini grup de música… no hi haurà límits!

Preu Trimestre: 180 euros*


Dimecres Cinematogràfics

De 17:30-18:30h: LLUM, CÀMERA, ACCIÓ!

Taller de creació de pel·lícules d’animació per a nens i nenes de 6 a 12 anys.

En aquest taller crearan la seva pròpia pel·lícula d’animació, crearan el guió, els personatges, els escenaris i gravaran ells mateixos les escenes. Viurem tot un procés cinematogràfic que culminarà en una mostra de cine mandarínic on podran ensenyar les creacions a la seva família i amics!

 

Preu Trimestre: 110 euros *


Dijous Científics

De 17:30-18:50h: LABORATORI DE BARRI!

Taller d’experiments de ciència per a nens i nenes de 6 a 12 anys.

Aquest taller partirà de les preguntes que formulin els seus participants per tal de dissenyar petits projectes de recerca experimentals adaptats als seus interessos i possibilitats. El taller promourà l’observació individual, la recerca en grup, la reflexió conjunta i la comunicació. Està especialment pensat per a aquells nens i nenes que no volen deixar d’experimentar!

 

Preu Trimestre: 140 euros *


Consulta el programa complet aquí.

 

*Aquells que hagin vingut el trimestre anterior gaudiran d'un 10% de descompte; aquells que portin a un amic gaudiran d’un 5% de descompte!(no acumulable) El preu és trimestral i inclou tot el material necessari per a la realització del taller.

 
 

Les nostres publicacions

Veure totes »