Experimentem amb l'ART  

Carrer Torrijos 68, Barcelona

http://www.experimentem.org/

 

ART EN OBERT Zona de contacte

Experimentem amb l'ART
09/01/2017
 
 

A Zona de contacte, la María Jesús Olivos ens proposa un espai d’experimentació a través d’objectes construïts per comunicar-nos d’una altra manera a través dels sentits, el tacte, el moviment o el so. Comunicar-nos a través de les mans o connectats per un cordó umbilical, per explorar junts altres formes de trobar-nos.

Art en Obert és una proposta intergeneracional, adreçada a públics generals, públics i famílies interessats en temes que vinculen art i educació. Els infants a partir d’un any, han d’anar acompanyats com a mínim d’un adult. Tots els adults són participants de l’activitat. Pots venir amb els pares/mares, amb els fills, amb els nebots, amb els avis, els tiets, uns amics, la cosina, la veïna... amb nens o sense nens.

L’activitat s’activa a des dels processos de l’art contemporani, acompanyada per un/a artista i/o educador/a en arts. És una activitat oberta i flexible on us podeu sumar a participar en qualsevol moment. No té un inici i un final. Podeu fer la sessió tan llarga o tan curta com vulgueu. Consisteix en passar-ho bé plegats i col·laborar en la iniciativa dels altres. Donar la volta als materials per potenciar experiències creatives. Fer de l’espai un lloc d’experiència compartida i aconseguir un ambient relaxat.

Us convidem a crear, imaginar, jugar, pensar, aprendre!!!

Veniu?

Dissabte 21 de gener de 2017

On: c/ Torrijos 68, 08012 Barcelona

Horari: de 10:00h a 12:00h

Edats: A partir d'un any

Preu: 3 € per persona

Amb l’acompanyament de l’artista-educadora: María Jesús Olivos

Cal inscripció prèvia