Destacats CCCB Educació  

Carrer Montalegre, 5, Barcelona

http://www.cccbeducacio.org

 

EXPOSICIONS - CURS 2019/2020


- 16/06/2020
 
 
 
 

Aquest el curs 2019 – 2020, podreu visitar quatre exposicions al CCCB. L’inici del curs coincideix amb el final de l'exposició «Quàntica», una oportunitat per entendre els principis de la física quàntica a través del treball creatiu conjunt de científics i artistes; i els darrers mesos del projecte expositiu «Feminismes!» per posar de manifest el diàleg, les continuïtats i les ruptures entre el feminisme radical dels anys setanta i els feminismes actuals. Destaquem també l'exposició «Gameplay. Cultura del videojoc», un mitjà que reflecteix la societat que el crea i que és portador de continguts, significats i ideologies fruit dels contextos socials, històrics i polítics, de cada època. Acabarem el curs amb «World Press Photo», la mostra més important en l'àmbit del fotoperiodisme.

DATES:
«Quàntica». Fins el 24 de setembre de 2019.
«Feminismes!». Del 18 de juliol de 2019 al 6 de gener de 2020.
«Gameplay.Cultura del videojoc». Del 18 de desembre de 2019 al 3 maig de 2020.
«World Press Photo 2020». Del 28 d’abril al 31 de maig de 2020.


INFORMACIÓ PRÀCTICA:

Entre el 12 i el 26 de març les activitats al centre estan cancel·lades.

Horari de les visites a les exposicions: de dimarts a divendres, horari a convenir.
Durada de l’activitat: 1h 30 min.
Preu:3 € per alumne (mínim 15 alumnes).
Cal fer reserva prèvia al Servei Educatiu: seducatiu@cccb.org o bé per telèfon 933.064.135 de dillunss a divendres de 10 a 13h (respondrem a partir del 2 de setembre, per ordre d'arribada). 

El CCCB vol afavorir la participació en els seus programes educatius també a les escoles de màxima complexitat, fent més accessible la cultura i manifestant el nostre compromís social, a través de dues mesures:
1. Estem adherits al programa Argonautes de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, que té per objectiu principal afavorir la mobilitat de les escoles de màxima complexitat al patrimoni cultural, a través de diversos convenis de col·laboració subscrits amb operadors de transport públics i privats.
2. Oferta de places gratuïtes per a centres de complexitat de la ciutat de Barcelona, a través del programa de Gratuïtats PAE que gestiona el Consell d’Innovació Pedagògica.