ICFO  

Avda. Carl Friedrich Gauss, 3, Castelldefels

http://www.outreach.icfo.es

 

ICFO Decide Game

ICFO outreach
17/11/2020
 
 

Per adaptar-nos a la situació sanitària actual, a l'ICFO hem creat una activitat digital, interactiva i multidisciplinar que ens permet seguir obrint les portes d’ICFO virtualment perquè l'alumnat pugui descobrir la nostra institució i el camp de la fotònica.

Gràcies a l’ICFO Decide Game ara els alumnes poden parlar amb científiques i científics de l’ICFO i submergir-se en el món d’ICFO i de la fotònica des d’on siguin i d’una manera segura.

Amb l’ICFO Decide Game l'alumnat es posarà a la pell dels responsables de les polítiques sobre recerca i innovació. Al llarg de l’activitat, obtindran la informació essencial per discutir sobre la fotònica i la importància de la ciència i de la recerca a la nostra vida, descobrir projectes de ciència puntera que s’estan desenvolupant a l’ICFO, parlar amb els científics i científiques que hi treballen i prendre una decisió estratègica d’acord amb la resta del grup.
 
Es tracta d'una activitat molt flexible, que funciona tant si els alumnes estan a la mateixa classe o connectats des de la seva propia casa. A més, es pot fer en una sessió única de 2 hores o dividir-la en dos sessions de 1 hora.
 
 
 
 

Tecnologies quàntiques en 5 minuts!

Federica Beduini
21/10/2020
 
 

3 de novembre de 2020 - 10.30h

Uniu-vos amb la vostra classe a aquest esdeveniment en línia que organitzem en el marc de la Setmana Quàntica Europea de la Quantum Flagship, en la qual l’ICFO té un paper molt actiu.

Quatre científics i científiques disposaran de 5 minuts cadascun per explicar d’una manera atractiva i inspiradora perquè les tecnologies quàntiques han esdevingut tan importants. Després d’aquest temps, els vostres estudiants podran interactuar i fer-los preguntes sobre ciència i les seves carreres.

Aquest esdeveniment, organitzat per l’ICFO en col·laboració amb el CSIC i la Universitat de Saragossa, està dirigit a estudiants de secundària de 14 a 18 anys, durarà aproximadament una hora i serà en castellà.

Més informacions i registre aquí: https://outreach.icfo.eu/ca/events/tecnologies-quantiques-en-5-minuts/

 
 
 
 
Pàgines    1 2 3 4 5 6 > >>