La Mandarina de Newton  

Carrer Montseny, 12, 08012 , Barcelona

http://www.lamandarinadenewton.com

 

Casal de Setmana Santa '20

La Mandarina de Newton
25/02/2020
 
 

Un any més, ja ho tenim tot a punt per al casal de setmana santa!

Del 6 al 9 d'abril acompanya'ns a descobrir i experimentar amb els elements que ens rodegen i a compartir aquest coneixement utilitzant tecnologies per combinar el món físic i real amb el virtual.

Perquè no només interpretem el món que ens envolta, també ho comuniquem. 

Ens esperen 4 matins plens de ciència, tecnologia, cultura i diversió! 

 

 
 
 

Casal d'Estiu 2019

La Mandarina de Newton
22/05/2019
 
 

Aquest any La Mandarina de Newton obre de nou la seva proposta de Casal d’Estiu, del 25 de Juny al 19 de Juliol. 

Seran 4 setmanes temàtiques (‘5D: espai, temps i translació’, ‘L’espectacle de la ciència’, ‘Teixits bestials, el documental’ i ‘Esculpit a la roca’) durant les quals explorarem conceptes de ciència, tecnologia i art.

Cada setmana treballarem en un projecte comú que culminarà en una mostra a les famílies l’últim dia. Ja només queden places per les dues primeres setmanes!

  • Del 25 al 28 de juny, a 5D: espai, temps i translació dissenyarem i crearem projectes i jocs programant amb Scratch i Makey-Makey, descobrirem el funcionament de la impressora 3D i explorarem amb el moviment del nostre cos

Com que aquesta primera setmana és de només 4 dies, oferim l'acollida gratuïta o un descompte del 20% en alguna activitat extraescolar de La Mandarina de Newton pel curs que ve!

  • Del 1 al 5 de juliol, a L’espectacle de la ciència viatjarem per la història dels grans descobridors i científiques i experimentarem amb les arts escèniques.

Recordeu que per a garantir que els vostres fill@s gaudeixin al màxim d’aquestes quatre setmanes, les activitats es realitzaran en grups reduïts de 10 a 12 participants.

Podeu trobar més informació a la nostra web (www.lamandarinadenewton.com) o fer la vostra inscripció l'enllaç que trobareu a continuació!

 
 
 
 
Pàgines    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...> >>