Escola Mestral  

Carretera Sanson, 81, Sant Feliu de Llobregat

http://www.escolamestral.cat/mon-cientific/fotografia.html

 

FOTOGRAFIA MATEMÀTICA 2020

Alumnes de l'Escola Mestral
02/07/2020
 
 

Aquest és el XIè Concurs de Fotografia Matemàtica que organitzem a l'escola. Malgrat el confinament, l’hem pogut portar a terme gràcies a la feina feta prèviament i al teletreball. Aquest any s’hi ha incorporat un nou nivell de Primària, el de 3r i 4t i també el de Geogebra que, juntament amb els de 5è i 6è de Primària, 1r i 2n d’ESO, 3r i 4t d’ESO i Batxillerat, fan un total de 6 nivells. Des d’aquí volem felicitar a tots els 60 participants que han aportat un total de 185 fotografies, enginyoses i estètiques, que mostren la gran capacitat d’observació dels nostres alumnes.Fan de jurat del concurs els membres de la comissió TAC, professors de matemàtiques i professors de ciències de l'escola. La foto que resulta guanyadora de cada categoria, com cada any, participa en el XXIè Concurs de fotografia matemàtica de l'ABEAM (Associació de Barcelona per a l'Estudi i Aprenentatge de les Matemàtiques). Cal dir que en la categoria Geogebra únicament ha participat una alumna i s’ha enviat directament a l’ABEAM. La notificació i lliurament de premis dels dos concursos ha estat per via telemàtica degut a la pandèmia del covit-19.

(La fotografia matemàtica forma part del projecte Treballant la fotografia de l'Escola)

 
 
 
 
 
 

FOTOGRAFIA MATEMÀTICA 2019

Alumnes de l'Escola Mestral
27/05/2020
 
 

Aquest és el Xè Concurs de Fotografia Matemàtica que organitzem a l'escola. Hi participen alumnes de Primària a Batxillerat en 5 categories diferents (5è de Primària, 6è de Primària, 1r i 2n d'ESO, 3r i 4t d'ESO i Batxillerat). Aquest any també hi participa el professorat.

Fan de jurat del concurs els membres de la comissió TAC, professors de matemàtiques i professors de ciències de l'escola. La foto que resulta guanyadora de cada categoria participa en el XIXè Concurs de fotografia matemàtica de l'ABEAM (Associació de Barcelona per a l'Estudi i Aprenentatge de les Matemàtiques). L'entrega de premis es fa coincidir amb l'entrega de premis de poesia de la Diada de Sant Jordi.

(La fotografia matemàtica forma part del projecte Treballant la fotografia de l'Escola)

 
 
 
 
 
 
 
Pàgines    1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>