APROPA CULTURA


01/09/2014 - 30/06/2015
 
 
 
 

Des del setembre del 2013 el CCCB forma part d’Apropa Cultura, un programa socioeducatiu dels principals equipaments culturals, adreçat als usuaris dels centres i serveis socials que treballen amb persones en risc d’exclusió social. És una experiència d’inclusió que permet accedir a la millor programació cultural.

Apropa Cultura és una de les 20 experiències de pimes seleccionades com a exemple de bones pràctiques de Responsabilitat Social.
Apropa Cultura va rebre aquest reconeixement el dilluns 15 de desembre de 2014 en un acte a la Llotja de Mar de Barcelona presidit pel conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i el president del Consell de Cambres, Miquel Valls.

Durant l’acte de reconeixement, organitzat per Respon.cat, també es va presentar un llibre amb un recull de fitxes de bones pràctiques de Responsabilitat Social Empresarial. La publicació recull una selecció de pimes catalanes que amb naturalitat estan integrant la responsabilitat social en la gestió empresarial. Entre la selecció de pimes hi apareix el programa Apropa Cultura.
 

 
 

Propostes CCCB Educació

 
 
-
El programa social del CCCB té com a objectiu facilitar l’accés de les nostres activitats a diferen...