Roberto Bolaño en el aula. Propostes per conèixer la vida i l'obra de l'autor


14/02/2013
 
 
Sessió de presentació dels materials al CCCB

Han estat presentats els materials Roberto Bolaño en el aula, pel curs 2013-2014.
Si et vas perdre la presentació pots trobar-los online.
Dirigit a docents de segon cicle d’educació secundària obligatòria i batxillerat i per educadors d’adults.

Materials educatius per treballar a l'aula que vinculen l’obra de l’autor amb temes curriculars. Hem alliberat una part d’aquest material en el marc de l'exposició Arxiu Bolaño. 1977-2033, al CCCB.

Aquestes activitats no impliquen un ordre d'execució a l'aula, sinó que són propostes de treball obertes. Aquest plantejament atorga als materials una major flexibilitat d'ús i deixa llibertat perquè cada docent dissenyi i perfili la seva pròpia seqüència didàctica, en funció de les variables del context en el qual vulgui experimentar (nivell educatiu, ràtio, temporització ...).

Aquest material ha estat elaborat pel Grup de Treball Universo Bolaño, adscrit al CRP La Selva II, i que treballa dins el Pla de Formació de Zona 2012-2013 del Departament d'Ensenyament: Eva Cabrera Galisteo, Encarnación Cañete León, Tomás Castillon Celaya, Lourdes Domenech Cases, David Ramos González i Ana Isabel Romeo Gálvez .

L’acte va comptar amb la participació de l’Anilla Cultural Latinoamérica-Europa, una xarxa d’equipaments culturals ubicats en diferents països que té com a objectius activar la coproducció d’esdeveniments en línia, impulsar línies de recerca sobre nous usos de la xarxa en la producció cultural i promoure l’intercanvi de continguts. 

 

 
 
 

Propostes CCCB Educació

 
 
02/09/2014 - 30/06/2019
El CCCB ofereix a la comunitat educativa els fons dels seus arxius. L’ARXIU CCCB permet consultar una &agra...