Institut-Escola Les Vinyes  

C/Major, 109, Castellbisbal

http://ielesvinyes.net/

 

Projecte Telenotícies de 3r d’ESO


21/01/2016
 
 
“Les Vinyes informa” edició matinal
“Les Vinyes informa” edició migdia
“Les Vinyes informa” edició nit

Teleraïm, la cadena de TV de Les Vinyes, us vol mostrar el nostre telenotícies: Les Vinyes informa en les seves edicions matinal, de migdia i de nit.

Durant el primer projecte de aquest curs i després de la visita als estudis de TV3 els alumnes de 3r d’ESO ens hem vestit de periodistes i ens hem posat la pell de decoradors, càmeres, redactors i presentadors per explicar l’actualitat nacional, internacional i local.

Hem dissenyat els logos que representen la cadena i el programa, construït un plató de televisió, hem sortit al carrer per aconseguir entrevistes, gravar reportatges, passar enquestes, hem redactat l’escaleta del nostre programa, l’hem memoritzat per presentar-la després davant de la càmera.

Cadascun dels 21 grups de treball ha elaborat un petit telenotícies amb quatre notícies, una comuna (referent a la cimera de París sobre canvi climàtic), un altra per sorteig (d´entre una bateria de temes proposats pel professorat)¸ una tercera triada lliurement i la quarta ha estat la del temps.

Com a final de projecte hem produït els tres telenotícies que adjuntem, esperem que us agradin!

“Les Vinyes informa” edició matinal
“Les Vinyes informa” edició migdia
“Les Vinyes informa” edició nit