VOXPRIMA  

08022, Barcelona

http://www.voxprima.com

 

SETMANA DE PICTOESCRIPTURA AMB CULTURNAUTES!


29/07/2016
 
 

Aquest juliol VoxPrimava participar en el Casal d'estiu del CCCB i va ser una experiència molt motivadora!

Dos grups de 25 nens de diferents edats van crear i interpretar la seva pròpia història. Els més menuts, d'entre 5 i 8 anys, van fer un llibre a partir d'una pluja d'idees amb l'ajut de la il·lustradora Àfrica Fanlo i l'escriptora Anna Fernández.  El títol ho diu tot "La gran escapada", una història d'aventures emocionants que ja podeu llegir.

Els més grans, d'entre 9 i 15 anys, acompanyats de l'il·lustrador Miguel Gallardo i l'escriptora Roser Ballesteros, es van inspirar en el barri del Raval per crear la seva pròpia "Rue Raval Num. 13", un reguitzell d'històries i vivències esbojarrades de diferents personatges que viuen en un mateix edifici.

Un "Cupido" del segle XXI, en Charlie, que és un fantasma desentrenat, el vell Teo rondinaire, una cabra esclavista o 200 dracs xocolaters, són només alguns dels personatges que van sorgir del seu imaginari durant aquesta setmana...

I tot plegat amb la col·laboració de l'Ana Casas, professional de les arts escèniques, amb qui els infants van jugar i interpretar els diferents personatges.

En definitiva, un joc creatiu on grans i petits van gaudir de valent!