Una mà de contes  

 

Nou conte fet amb una escola


16/12/2016
 
 

El 14 de desembre del 2016 ha tingut lloc l’estrena del nou capítol d’Una mà de contes "En Bao i els seus amics” a la biblioteca Bonnemaison de Barcelona. El conte ha estat realitzat per les classes de segon de primària de l’escola Pere Vila de Barcelona, conjuntament amb el nostre programa. El capítol es podrà veure per televisió en tornar de les vacances de Nadal, i també formarà part de l’arxiu de contes de la pàgina web del programa.

“En Bao i els seus amics” va ser el conte guanyador de la categoria de conte audiovisual dels Jocs Florals Escolars de la ciutat de Barcelona 2015, una nova categoria que va néixer el curs passat gràcies a la col·laboració entre el Consorci d’Educació de Barcelona i el programa Una mà de contes.

El capítol l’hem fet entre tots, en un llarg i intens procés de treball conjunt. Hem fet molta feina: hem treballat el guió, després hem preparat els dibuixos a l’escola, després els hem fet al plató on vam gravar el capítol... i encara faltava posar-hi la música, la veu i els efectes de so!