Destacats CCCB Educació  

Carrer Montalegre, 5, Barcelona

http://www.cccbeducacio.org

 

Biblioteca dels Culturnautes

CCCB Educació
21/06/2018
 
 
Culturnautes també vol ser un espai on reivindicar la lectura i el joc com a eina d'aprenentatge i reflexió.
 
Amb aquest objectiu, s'ha impulsat la creació d'una biblioteca on nens i joves puguin trobar llibres vinculats als temes que es treballen al casal, però també amb els propis del CCCB.
Cada dilluns es farà una selecció de llibres vinculats a la temàtica de la setmana i, juntament amb llibres d'art, música, cinema, circ i ciència, es podran trobar llibres sobre urbanisme, medi ambient, valors, filosofia, diversitat i feminisme, entre d'altres. Així, es vol facilitar una sèrie de recursos als culturnautes per tal que puguin explorar autònomament els mons que ofereix el casal.
 
Nens i adults podran trobar en aquests llibres i jocs recursos per continuar indagant, aprenent i reflexionant al voltant de totes aquestes qüestions relatives al món que ens envolta.
 
 

Agraïments:
 
Aquest projecte ha estat possible gràcies a les editorials 66rpm, Akal, Akiara, Alba, Alfaguara, Animallibres, Barbara Fiore, Beascoa, Blume, Bookolia, Ilustropos, CocoBooks, Colección Científicos, Comanegra, Combel, Cruïlla, Jaguar, Ekaré, El Rompecabezas, Espasa, Faktoría de Libros, Flamboyant, FlowPress, Fragmenta, GeoPlaneta, Gustavo Gili, Hipòtesi, Impedimenta, Kalandraka, Kókinos, LaGalera, Lóguez, Maeva, Mediterrània, Montena, mtm, Narval, Nerea, NórdicaLibros, NubeOcho, Océano Travesía, OQO, Paidós, Parramón, Penguin Random House, RBA, Thule, Vegueta, Zahorí. I especialment, gràcies a Haba i Oldteddys per proporcionar els jocs.
 

Pots consultar la llista de llibres aquí: