Filmoteca de Catalunya  

Plaça Salvador Seguí 1-9 08001 Barcelona, Barcelona

http://www.filmoteca.cat

 

Adéu al curs 17-18!


11/07/2018
 
 

 

Els Serveis Educatius de la Filmoteca hem treballat de valent aquest curs. Un total de 6800 alumnes de totes les edats i d’arreu de Catalunya han vingut a gaudir i aprendre amb el cinema a les nostres sessions.
 
 Aquest any la dinamització de les sessions ha estat de la mà de Drac Màgic, A Bao A Qu i La Federació Catalana de Cineclubs, juntament amb Modiband pels més petits i CliCme pels tallers de fotografia i cinema del orígens. Totes elles han fet una feina fantàstica. Pel nou curs esperem seguir comptant-hi, a més de les noves incorporacions que estem preparant per a les sessions del 2018-19. D’entre elles, la petita productora barcelonina Digital Films, especialistes en educació en cinema i cultura audiovisual, dinamitzarà el taller de l’exposició sobre joguines i cinema que presentarà la Filmoteca d’octubre a febrer i CàmeresiAcció qüestionarà els estereotips de poder perpetuats al cinema amb la seva sessió de comentari de fragments audiovisuals.
D’altra banda, repetim les col·laboracions de sempre (Goethe Institut de Barcelona, el Museu d’Història de Catalunya, la Fundació Joan Brossa...) Però els Serveis Educatius de la Filmoteca, són molt més que sessions i tallers! Seguim proposant cada mes el visionat d’una pel·lícula amb un dossier didàctic gratuït per treballar a les aules. La Biblioteca del Cinema segueix oferint el servei de assessorament sobre treballs de recerca de manera gratuïta. I no oblidem les maletes didàctiques en préstec a diferents CRPs de Catalunya: tot el necessari per endinsar-se en el món del cinema en totes les seves vessants.
A més a més, aquest curs, hem iniciat un projecte de llarga durada amb la Fundació educativa Jaume Bofill. Es tracta del projecte Magnet, per a contribuir en la lluita contra la segregació escolar a l’escola Pau Casal de Rubí.
Tanquem aquest curs contentes de la feina feta, ens veiem al setembre amb les piles carregades i preparades per seguir gaudint i aprenent del cinema!!
 
 

Les nostres publicacions

Un curs magnètic!
Filmoteca de Catalunya
 
La màgia de l'animació
Filmoteca de Catalunya
 
El Joc del Cinema
Filmoteca de Catalunya
 
Kubrick i la filosofia
Filmoteca de Catalunya
 
 
Retrats de llegenda
Filmoteca de Catalunya
 

Veure totes »