Destacats CCCB Educació  

Carrer Montalegre, 5, Barcelona

http://www.cccbeducacio.org

 

Estar en el món

CCCB Educació
01/07/2019
 
 
 
 

CCCB EDUCACIÓ. CURS 2019-2020

La programació del CCCB és una oportunitat a nivell educatiu per connectar els aprenentatges amb l’actualitat i donar eines per dissenyar quins escenaris de futur volem com a ciutadans del món. La cultura és una eina educativa.

Ens agrada treballar de forma oberta i generar vincles amb altres agents educadors de la ciutat per compartir, cooperar, aprendre i promoure la cultura dins i fora dels nostres espais. El món cultural i el món educatiu es troben a www.cccbeducacio.org, una comunitat que compta amb més de mil experiències per compartir.

Fem accessible la cultura i mostrem el nostre compromís social envers a les escoles de màxima complexitat, a través de tres programes:

1. Estem adherits al programa Argonautes de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, que té per objectiu principal afavorir la mobilitat de les escoles de màxima complexitat al patrimoni cultural, a través de diversos convenis de col·laboració subscrits amb operadors de transport públics i privats.

2. Oferim places gratuïtes per a centres de complexitat de la ciutat de Barcelona, a través del programa de Gratuïtats PAE que gestiona el Consell d’Innovació Pedagògica.

3. Som part del projecte Apadrina el teu equipament que impulsa la col·laboració i connectivitat entre els equipaments culturals, científics i artístics i els centres educatius del barri del Raval per
desenvolupar projectes de llarga durada integrats en el currículum acadèmic.

Oferta educativa durant tot el curs:

Visites a les exposicions temporals:

  • «Quàntica». Fins el 24 de setembre de 2019.
  • «Feminismes». Del 18 de juliol al 6 de gener de 2020.
  • «Videojocs». Del 18 de desembre de 2019 al 3 maig de 2020.
  • «World Press Photo 2020». Del 28 d’abril al 31 de maig de 2020.

Reserves de grups:
Tel. 933.064.135
[email protected]
www.cccbeducacio.org
@CCCBeducacio