Olimpíada de Filosofia de Catalunya  

 

Final autonòmica al CCCB de l’Olimpíada 2020 El poder del mite

Gerard Perez Vancells
08/07/2020
 
 
 
 

Podeu consultar els vídeos sobre les magmífiques defenses orals finalistes de la final autonòmica al CCCB de l'Olimpíada Filosòfica de catalunya 2020 El poder del mite el passat 7 de març. Va ser tot un plaer intel·lectual poder assistir-hi.

Recordem que les finalistes en la categoria de Fotografia varen ser: Carla Carreras Palau (Institut Milà i Fontanals, Vilafranca del Penedès), amb la fotografia: "Fill vermell del destí" i Júlia Jiménez Recio (Institut Sunsi Móra, Canet de Mar) amb la fotografia: "Amor ideal".

Els finalistes en la categoria de Dissertació varen ser: Carlos Barata Benítez (Col·legi La Salle, Girona) i Raquel Novel Ortega (Col·legi SIL, Barcelona).

Els finalistes en la categoria de Vídeo varen ser: Abel Batalla Ferrés (Institut Front Marítim, Barcelona) i Guillermo Rueda Garijo (Institut Baix a mar, Vilanova i la Geltrú).

Per últim, les finalistes en la categoria de Dilema varen ser: Sara Ait Daud (Institut Milà i Fontanals, Vilafranca del Penedès) i Ainhoa Belmonte Blanca (Institut Manuel Vázquez Montalbán, Sant Adrià del Besós).

Us recordem que podeu consultar més informació sobre l'Olimpíada de Filosofia de Catalunya al blog oficial: https://blocs.xtec.cat/filolimp/

Moltes felicitats als finalistes i a tots els participants de l'Olimpíada, ens veiem l'any vinent!

 
 

Les nostres publicacions

 
Novetats de l’VIII OFC: Llibertat o seguretat?
Olimpíada de Filosofia de Catalunya
 
Material didàctic “La naranja mecánica”
Olimpíada de Filosofia de Catalunya
 
Una Olimpíada més
Olimpíada de Filosofia de Catalunya
 
 
Entrevista a Nemrod Carrasco. Festival Pensa 2018
Olimpíada de Filosofia de Catalunya
 

Veure totes »