VOXPRIMA  

08022, Barcelona

http://www.voxprima.com

 

VoxPrima treballa amb l'escola al llarg de tot el trimestre per acompanyar el procés creatiu que haurà de realitzar cada nen per crear el seu propi final del conte.

VoxPrima
12/11/2013
 
 

Aquest curs, el programa de PictoEscritura a 4 escoles de Cornellà persegueix que els nens escriguin 4 dies a la setmana i que al llarg de tot el trimestre es treballi en un sol text: millorant-lo i enriquint-lo.

Després de les primeres dues sessions en què els nens creen el principi d'una història amb l'ajuda d'un escriptor i un il·lustrador professionals, VoxPrima torna a l'escola cada setmana per acompanyar els nens en el procés d'escriure i il·lustrar el seu propi final de la història. Amb aquestes sessions d'escriptura creativa, donem continuïtat al programa de zona proposant als nens dinàmiques diverses en les quals treballem el diàleg, la construcció del personatge, la descripció i altres tècniques narratives. Així, els nens participants escriuen el final de la seva història amb més seguretat i decidits a mostrar la seva pròpia veu. 

Per a aquestes sessions d'acompanyament del procés creatiu individual, l'ideal ideal que hi hagi un adult per cada 4 nens. Que persones del món de la literatura i l'edició dediquin una hora setmanal a acompanyar el procés d'escriptura d'un nen pot resultar fonamental en la seva formació. 
 

Al gener, arrenquem un nou programa de zona en 6 escoles de Ciutat Vella a Barcelona. És per això que busquem voluntaris disposats a donar un lloc de màxima importància a la veu del nen: tant si vens del món de l'edició com si ets professor jubilat o estudiant de magisteri; el teu temps i el teu talent poden estimular la creativitat de molts petits escriptors! Si vols col·laborar, contacta amb nosaltres a voxprima@gmail.com.

Gràcies!