VOXPRIMA  

08022, Barcelona

http://www.voxprima.com

 

Creant espais de PictoEscriptura

Roser Ballesteros
29/11/2012
 
 

Som un equip d'escriptors, narradors i il·lustradors als quals ens preocupa que la cultura de la imatge bombardegi a tota hora l'imaginari infantil. S'està cometent l'atracament del segle. Els personatges i estereotips que habiten a les maquinetes, els videojocs i la televisió, s'han instal·lat còmodament al sofà de la seva imaginació. I si no fem alguna cosa per impedir-ho es faran amb el botí més preuat: el dret de la infància a la creativitat.

VoxPrima promou espais de PictoEscriptura a les escoles, amb tallers que incorporen la il·lustració com a element fonamental de narració i faciliten l’explosió creativa en grup. Perquè sabem que educar la creativitat és crear l’hàbit de crear, escriptors, narradors i il·lustradors ens traslladem a les escoles per tal que els nens puguin viure en primera persona el procés de creació d’un llibre.

La nostra proposta s'inspira en projectes que han nascut en els últims anys al món anglosaxó orientats a involucrar al món de la literatura i l'edició en l'educació, com 826 València a EUA, First Story o The Ministry of Stories a Anglaterra o Fighting Words a Irlanda.

 
 
 
Pàgines    << < ...4 5 6 7 8 9 10 11 12 13