Destacats CCCB Educació  

Carrer Montalegre, 5, Barcelona

http://www.cccbeducacio.org

 

48h OPEN HOUSE BARCELONA també obre edificis escolars


19/10/2011
 
 

La segona edició de 48h Open House Barcelona -una iniciativa de l'associació Arquitectura Reversible sense ànim de lucre- obre, durant el cap de setmana del 22 i 23 d’octubre, 160 edificis singulars de la ciutat que normalment no són accessibles al públic.

La transformació dels edificis per tal de donar-los un ús diferent de l’original és un dels criteris per a la tria dels llocs que s’obren amb motiu d’aquesta celebració, però no l’únic: s’obren també edificis per ser obra d’un arquitecte reconegut, per formar part d’un moviment artísitc rellevant, o per la innovació que representa la seva construcció.


Volem destacar aquí el conjunt d’edificis visitables que en el web de 48h Open House Barcelona s’agrupen sota l’etiqueta escoles. A l’edició de 2011 es poden conèixer edificis d’alt valor arquitectònic que actualment tenen un ús docent: LES CARASSES (GRUP ESCOLAR IGNASI IGLÉSIAS) ; ESCOLA D’HOTELERIA I TURISME DE BARCELONA ; SEU DEL CIC ; COL·LEGI DE LES TERESIANES ; ANTIGA JOIERIA MONÉS ACTUAL ESCOLA DE DISSENY I MODA ; ESCOLA THAU ; TALLERS MANYACH (ESCOLA JOSEP MARIA JUJOL).
 

 
 

BENVINGUTS!


17/10/2011
 
 
 
 

Benvolgudes amigues i benvolguts amics:

Ens fa molta il·lusió presentar-vos la nova imatge del web CCCB Educació. Als usuaris ja registrats, us animem a seguir alimentant amb els vostres treballs i experiències aquesta xarxa de propostes i continguts que uneixen els móns educatiu i cultural. Si encara no formes part d'aquesta xarxa, t'animem a que exploris totes les seves possibilitats.

Per accedir al nou web, haureu de renovar les contrasenyes que fins ara utilitzàveu. Els passos a seguir són:
1. Seguiu el link que us adjuntem en aquest correu: http://goo.gl/Q3zBY
2. Us demana l’adreça de correu electrònic: és la mateixa que fèieu servir fins ara.
3. Us enviarà automàticament un correu a l’adreça que heu introduït.
4. Aneu al vostre correu i seguiu el link que us haurà enviat el sistema.
5. Aquest us portarà al web www.cccbeducacio.org on haureu d’introduir la nova contrasenya.
6. Si teniu qualsevol dubte, podeu escriure’ns un correu electrònic a: [email protected]

Confiem que les noves propostes que anireu trobant al web despertin el vostre interès i que puguem seguir un treball ple d’intercanvis d’idees i experiències.

Us esperem,

Equip del Servei Educatiu del CCCB
 

 
 
 
Pàgines    << < ...26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ...> >>