Destacats CCCB Educació  

Carrer Montalegre, 5, Barcelona

http://www.cccbeducacio.org

 

La biblioteca dels culturnautes


04/07/2017
 
 

Des del CCCB Educació hem impulsat la creació d'una biblioteca destinada als infants i joves que participen al casal d'estiu Culturnautes. Es tracta d'un espai dedicat a la lectura i la reflexió on podran trobar llibres relacionats amb el circ, la fotogarfia, l'urbanisme, el mediambient i la bioesfera, el cinema i molts altres temes propis del CCCB. Cada dilluns, fem una selecció dels llibres vinculats a la temàtica de la setmana per tal de facilitar un seguit de recursos i informació als culturnautes que vulguin explorarar autònomament els mons que els ofereix el casal. 

 

Aquest projecte ha estat possible gràcies a les editorials Akal, Barbara Fiore, Bookolia, Ilustropos, Coco Books, Comanegra, Combel Editorial, Ekaré, Fanbooks, Fragmenta, Editorial Gustavo Gili, Impedimenta, Kalandraka, mtm editores, Sembra llibres i Tramuntana. 

 
 

Taller La ciutat dels fotògrafs 2016-2017. 2n trimestre


27/04/2017
 
 

Donant continuïtat a la ressenya sobre els centres educatius que van participar al taller La ciutat dels fotògrafs (proposta conjunta del MACBA i el CCCB) al llarg del primer trimestre del curs 2016-2017, facilitem a continuació el llistat de centres que han realitzat el taller durant el segon trimestre, amb enllaç a les fotografies de l’activitat publicades al web de Fotografia en curs, programa d’A Bao a Qu de difusió i pedagogia de la creació fotogràfica dins del qual s’emmarca el taller La ciutat dels fotògrafs.

Institut Montpedrós (Santa Coloma de Cervelló) 2n d’ESO (2, 3, 4)
Escola Garbí Pere Vergés
(Badalona) 1r Batxillerat
Institut Eugeni d’Ors
(Vilafranca del Penedès) 4rt d’ESO
Institut Les Vinyes
(Santa Coloma de Gramanet) 1r d’ESO
Institut Les Vinyes
(Santa Coloma de Gramanet) 2n d’ESO (2,3)
Escola Vedruna Immaculada
(Barcelona) 6è de primària
Escola Mestral
(Sant Feliu de Llobregat) 6è de primària

 
 
 
Pàgines    << < ...6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ...> >>