Destacats CCCB Educació  

Carrer Montalegre, 5, Barcelona

http://www.cccbeducacio.org

 

El laberint surt del CCCB


13/01/2011
 
 
Laberint elaborat amb Prezi

Els resultats de les exposicions no es poden mesurar només en base al nombre de visites. Una exposició és sovint una proposta perquè el públic reflexioni i la porti al seu terreny. Amb una mica de sort i amb internet de la nostra banda, aquesta proposta funciona com a estímul per a la creació de nous continguts, de manera que en els millors dels casos, les exposicions són molt més riques quan tanquen les portes que el dia de la inauguració. És el cas de Per laberints , primera de les exposicions que es treballa des de CCCB Educació, que va tancar les portes el 9 de gener de 2010.

El resultats de públic han estat excepcionals i han convertit “Per laberints” en una de les mostres més visitades en tota la història del CCCB. Els resultats de participació i els continguts paral·lels que s’han generat també han estat excepcionals.

Aquells que no la vau poder visitar o que vulgueu recordar-la, podeu endinsar-vos en aquest laberint que hem elaborat amb Prezi.

Vídeos laberíntics
El taller Construint laberints proposava grups escolars i famílies l’edició d’un relat audiovisual a partir d’una visita a l’exposició. Les peces resultants són nombroses i sovint sorprenents.

Altres publicacions
En aquest llistat trobareu altres publicacions realitzades a CCCB Educació amb continguts relacionats amb l’exposició “Per laberints”:

Geografia del laberint

Laberints de mots i d'imatges

Le Labyrinthe

La ciutat com a laberint i els laberints de la ciutat

Treballem la filosofia per laberints

Per laberints: hi vols entrar?

Teoria de grafs i laberints

Borges: La casa de Asterión

La ciutat com a laberint
 

 

 
 
 
Pàgines    << < ...27 28 29 30 31 32 33 34 35 36