Experimentem amb l'ART  

Carrer Torrijos 68, Barcelona

http://www.experimentem.org/

 

ART EN OBERT_TEMPS DE COLLITA (DE SONS!)

Experimentem amb l'ART
08/10/2019
 
 
 

Dissabte 26 d’octubre de 2019
Horari/ d'11 a 13h
Edats/ Intergeneracional. A partir d'1 any
Preu/ 3€ (el pagament es realitza el mateix dia de l'activitat)

Amb l’artista educadora Eli Gras

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Una proposta on trobarem i instal·larem sorpreses sonores, micròfons amb els que activarem els elements trobats, alterant el so amb efectes electrònics que ens faran riure, afegint-hi a més, tocs de misteri. Un munt de materials de reciclatge que convertirem en instruments musicals impensables de divertides formes, i sobretot, generadors de xivarri.

Mitjançant la imaginació, una mica de traça, materials, algunes eines i sistemes d'amplificació senzills, aprendrem a escoltar i interactuar entre nosaltres. Jugarem plegats en una descoberta augmentada i creativa parant l'orella als racons ocults i silenciats del món dels sons.

Art en Obert és una proposta intergeneracional, adreçada a persones de totes les edats i coneixements interessades en temes que vinculen art i educació.

Els infants a partir d’un any, han d’anar acompanyats com a mínim d’un adult. Tots els adults són participants de l’activitat.

Pots venir amb els pares, els fills, els nebots, els avis, les tietes, uns amics, la cosina, el veí... amb infants o sense ells.

La proposta s’activa des dels processos de l’art contemporani, acompanyada per un/a artista i/o educador/a en arts.

Consisteix en passar-ho bé plegats i col·laborar en la iniciativa dels altres. Donar la volta als materials per potenciar aprenentatges comuns i creatius.

Un intent d’interrompre les acceleracions quotidianes, per facilitar la convivència dels ritmes de cada persona, potenciant un ambient relaxat on pugui construir-se un lloc d’experiència compartida.

Us convidem a crear, imaginar, jugar, pensar, aprendre!!!

Veniu?

Tindrem una mica d’esmorçar per fer pasar la gana.

Imatge: Mar Morey

 
 

CASALS D'ESTIU A EART I A L'ESCOLA NOU PATUFET

Experimentem amb l'ART
14/03/2019
 
 
 

TORNEN ELS CASALS D'ESTIU!

Aquest any ampliem un altre casal a l’escola Nou Patufet, amb 30 places més per a infants que hagin cursat de 1r a 6è de primària. 

L’1 d’abril a les 11h es publicarà aquí l’enllaç per accedir al formulari de preinscripció. NO es tindran en compte les inscripcions que entrin abans de les 11.00h

Les famílies haureu de fer un únic formulari de preinscripció per infant escollint el casal on voleu anar: a EART o a Nou Patufet
NO es pot preinscriure un infant als dos cassals la mateixa setmana. En cas de fer-ho, la vostra sol·licitud serà desestimada.

Els Casals d’Estiu Endinsa’t al món de l’art són la continuïtat de la nostra activitat educativa durant l’estiu. Una activitat de lleure on viure l’experiència del procés de creació a partir del joc i amb la incorporació d’activitats d’aigua i d’altres propostes lúdiques.

La programació que plantegem convida a experimentar, imaginar i crear, a desenvolupar la creativitat, l'esperit crític i la capacitat de transformar allò que ens envolta, des de l'acció, des de la pregunta constant i la recerca de noves perspectives.

CASAL A EART

Lloc:

Experimentem amb l’ART c/ Torrijos, 68, 08012 Barcelona

Participants als quals s’adreça
- Casal petits: Infants de 3 anys a 5 anys (que hagin cursat P3, P4 i P5)
- Casal grans: Infants de 6 a 12 anys (que hagin cursat de 1r a 6è de primària)

Número de places
- 20 places casal petits
- 20 places casal grans

Torns on inscriure’s:
- Torn 1: del 25 al 28 de juny (setmana de 4 dies)
- Torn 2: de l’1 al 5 de juliol 
- Torn 3: del 8 al 12 de juliol 
- Torn 4: del 15 al 19 de juliol 
- Torn 5: del 22 al 26 de juliol 

Horaris
Acollida matí: 8h a 9h 
Activitat: 9h a 13h
Menjador: 13h a 15h
Marge recollida tarda: 15h a 16:30h

 

Més informació sobre preus i inscripcions a http://experimentem.org/00novetats/casalEstiu2019.html

 
 
 
Pàgines    << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...> >>