Experimentem amb l'ART  

Carrer Torrijos 68, Barcelona

http://www.experimentem.org/

 

ART en OBERT; Dibuix en acció

EART
14/01/2016
 
 

Obrim l'espai EART per gaudir d'un matí en família.Creant una activitat oberta i flexible a la que pugueu sumar-vos a participar en qualsevol moment. Us convidem a explorar un tema a partir d'uns materials per adonar-nos de tot allò que som capaços de fer creativament.

Dibuix en acció de Berta Ayuso és una activitat que sorgeix del seu procés de recerca artística al voltant del cos com a eina de dibuix. Investiga el llenguatge del dibuix invisible, posant l'accent en l'acció de dibuixar.

Aquest treball se centra en el cos, experimentant les possibilitats plàstiques que ens ofereix. L'espai com a llenç ens obre el món de la tridimensió. Imaginarem el nostre espai de dibuix i provarem de fer-lo nostre dibuixant amb el cos. Partirem d'un diccionari de formes i dibuixarem fins a crear seqüències i un dibuix conjunt.

La Berta ens planteja una activitat per apropar-nos al seu treball d’una forma lúdica. Provarem aquest nou llenguatge de dibuix en moviment, d'acció en l'espai.

T'imagines tot el que es pot crear dibuixant des del melic, la mà, la cama o la punta del nas? Com podrem veure un dibuix invisible?

A més comptarem amb un esmorzar gratuït gentilesa de Spar Verdi34.

Us animeu?

Només us demanem reserva prèvia per mail amb el nom i edat dels participants i un mail i telèfon de contacte a:

inscripcions@experimentem.org

o al telèfon: 932 17 18 77.

Quan:  Dissabte 16 de gener, 2016

On: C/ Torrijos 68 08012 Barcelona

Horari: de 10:00h a 12:00h

Edats: A partir de tres anys

Preu: 3 € per persona

 

Dinamitza: Berta Ayuso

 
 
 
 
 
 

DESVIANT L'ATENCIÓ. JORNADA D'IMPREVISTOS ITINERANTS

EART
17/11/2015
 
 

DESVIANT L'ATENCIÓ. JORNADA D'IMPREVISTOS ITINERANTS

Recorregut plantejat com un encadenat d’accions per dialogar entorn d’opinions, experiències i reflexions sorgides durant el procés de recerca d’Experimentem amb l’ART amb l’Escola Dovella i la Fundació Antoni Tàpies. La intenció és fer emergir un debat crític i fèrtil entre totes les persones participants al voltant dels processos d’obertura institucionals.

23 de novembre de 13:30 h a 18:30 h // Des de l’Escola Dovella (Carrer de Mallorca, 593-597) fins a la Fundació Antoni Tàpies (Carrer d’Aragó, 255)

Si vols participar en la jornada envia un mail a: inscripcions@experimentem.org
ENTRADA GRATUÏTA. PLACES LIMITADES.

 
 
 
 
Pàgines    << < ...12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ...> >>