Experimentem amb l'ART  

Carrer Torrijos 68, Barcelona

http://www.experimentem.org/

 

Difundia/ En medio - Ilium

Experimentem amb l´art
23/10/2018
 
 

Difundia/ En medio - Ilium

16 de novembre de 2018 de 19:30 a 21:00

Reprenem el projecte EN MEDIO, un exercici de mediació artística al barri del Carmel. Ens centrem en investigar, de diferents formes la relació del cos amb l’espai, del record amb la vivència personal i col•lectiva de l’urbà.

L’exercici ens permet, de forma transversal, treballar des d’un llenguatge artístic i multidisciplinar, conceptes tals com la memòria històrica i col•lectiva, la corporeïtat com a forma de recerca, el feminisme o les estètiques urbanes contemporànies.
La Manola Rodríguez Lázaro es situa com a referent per la seva lluita feminista, antifeixista, sindicalista i comunista; és a partir d’aquí que ampliem la recerca cap a la investigació de les Dones del 36, una associació creada al 1997 per un grup de dones supervivents de la Guerra Civil espanyola.

En col•laboració amb l’espai d’Art Jove Boca Nord i des del interès per generar projectes de mediació artística al barri del Carmel, aquesta proposta s’emmarca dins de la Fanzinoteca Feminista XOXOXO i té la voluntat de relacionar aquest espai editorial amb l’espai físic urbà.

Per això, trobem la necessitat de continuar movent aquest format a altres espais per dialogar-ho i deixar-se ampliar, i en aquesta ocasió, per reconnectar-ho amb l’espai de residència i treball del col·lectiu a EART, trobant maneres de traslladar la informació recopilada i per poder seguir indagant en la memòria d’una lluita que no s’ha enderrocat.

A càrrec de ilium Collective.

 
 

ART EN OBERT_ALS PATIS DE L’OLIMP

EART
09/10/2018
 
 

Dissabte 27 d’octubre de 2018
Horari/ Des de les 11 i fins les 13h
Edats/ Intergeneracional. A partir d'un any
Preu/ 3€ (el pagament es realitza el mateix dia de l'activitat)
Amb l’acompanyament de l’artista-educadora Carmina Pérez Soriano
M’hi vull inscriure:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScmkJEbTrdU3V9iif0GmJMqdN2MApgoJ6X_zp8mH2CHz2a8yw/viewform

La Carmina ens proposa activar una performance on relacionar-nos a partir del fer junts, grans i petits. Aprendre jugant amb l’altre, posant atenció en el com s’ensenya i quina informació es traspassa en el que no diem.

Art en Obert és una proposta intergeneracional, adreçada a públics generals, públics i famílies interessats en temes que vinculen art i educació.

Els infants a partir d’un any, han d’anar acompanyats com a mínim d’un adult. Tots els adults són participants de l’activitat.

Pots venir amb els pares, els fills, els nebots, els avis, les tietes, uns amics, la cosina, el veí... amb infants o sense ells.

La proposta s’activa des dels processos de l’art contemporani, acompanyada per un/a artista i/o educador/a en arts.

Consisteix en passar-ho bé plegats i col·laborar en la iniciativa dels altres. Donar la volta als materials per potenciar aprenentatges comuns i creatius.

Un intent d’interrompre les acceleracions quotidianes, per facilitar la convivència dels ritmes de cada persona, potenciant un ambient relaxat on pugui construir-se un lloc d’experiència compartida.

Us convidem a crear, imaginar, jugar, pensar, aprendre!!!

 
 

Les nostres publicacions

ART EN OBERT_EL NOM DE LES COSES
Experimentem amb l'ART
 
Kalidoscopi 2018_Impropi(s)
Experimentem amb l'ART
 
Difundia/ En medio - Ilium
Experimentem amb l'ART
 
 
Buit-ple. Tira-empeny
Experimentem amb l'ART
 
PORTES OBERTES EART 12 DE MAIG
Experimentem amb l'ART
 
 
 

Veure totes »

 
Pàgines    << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...> >>