Experimentem amb l'ART  

Carrer Torrijos 68, Barcelona

http://www.experimentem.org/

 

Presentació del llibre "Rupa Nepal"

EART
24/03/2015
 
 

El dia de Sant Jordi, EART us convida a la presentació del llibre Rupa Nepal, un projecte social d’educació artística dirigit a nens i joves nepalesos amb difícil accés a l’educació.

Rupa Nepal va néixer per iniciativa del David del Campo i la Sonia Esplugas, que durant set setmanes van endinsar-se en la vida d’aquests nens, d’entre 5 i 20 anys, acostant-los eines per expressar-se artísticament. El resultat: més de 300 dibuixos i 4.000 fotografies fetes pels propis nens, que ens ajuden a entendre millor el seu món.

Una vivència inoblidable recollida en el llibre amb una selecció d’aquestes fotos, dibuixos i collages. Obres que també podreu visitar en una exposició que romandrà oberta durant tot el dia de Sant Jordi a EART.

Els beneficis íntegres de la venta del llibre aniràn destinats a continuar assegurant l’educació d’aquest grup de nens.

 
 
 

MUTUALISMES (+/+) #4 Sintonies

EART
24/03/2015
 
 

El dimecres 15 d'abril a les 19:30h inaugurem Mutualismes (+/+) #4_Sintonies
una idea d’Esther Vilà i Marc Permanyer.

Sintonia:
[1839; del gr. syntonía 'tensió; intensitat; acord de sons en un mateix to']
f 1 ELECTRÒN/RADIOTÈC Situació consistent en el fet que la freqüència de ressonància d'un circuit sintonitzat coincideix amb la del senyal aplicat.
2 MÚS Fragment musical o melodia que transmet una emissora radiofònica fora de les emissions normals per tal de permetre la localització de la freqüència.
3 fig Bon acord, bona harmonia. Entre aquells germans hi ha bona sintonia.

Una proposta que pretén crear "sintonies" entre la pràctica artística i els diversos públics. Establir un vincle i un diàleg a través d’intervencions a la façana d'EART i reflexionar d'una manera implícita sobre el fet de ser artista. Què implica i què comporta prendre aquesta decisió?

Es comptarà amb la participació del poeta i agitador cultural Eduard Escoffet i artistes de la Residència EART*

Per seguir el procés del projecte podeu consultar el bloc: http://sintonies.tumblr.com/

*
Amaia Martín/ Anna Blau/ Antonio Marenco/ Aymar del Amo/ Berta Sumpsi/ Daphne Bally/ Fabrizio Contarino/ Isabel Servera/ Jordi Clusa/ Jordi Morell/ Julia Salgueiro/ Miquel Garcia/ Mireia Terrado/ Muriel Parra/ Paola Sman/ Sonia Esplugas

 
 
 
 
Pàgines    << < ...16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ...> >>