Experimentem amb l'ART  

Carrer Torrijos 68, Barcelona

http://www.experimentem.org/

 

ART EN OBERT. Pessigolles als ulls

EART
20/11/2014
 
 
 
 

ARTenOBERT

Activitats familiars d'art contemporani per a petits i grans a l'espai EART

El dissabte 22 de Novembre..

 

Pessigolles als ulls

Un cop al mes obrim l'espai EART per gaudir d'un matí en família. Creant una activitat oberta i flexible a la que pugueu sumar-vos a participar en qualsevol moment. Convidant-vos a explorar un tema a partir d'uns materials proposats i adonar-nos de tot allò que som capaços de fer creativament. Us animeu?

Només us demanem reserva prèvia per mail amb el nom i edat dels participants i un mail i telèfon de contacte a:

inscripcions@experimentem.org

o al telèfon: 932 17 18 77.

 

El pagament es realitzarà el mateix dia de l'activitat. Places limitades!


On: c/ Torrijos 68 08012 Barcelona

Horari: de 10:30h a 12:30h

Edats: A partir d'un any

Preu: 3€ per persona

 

Dinamitza: Sylvia del Amo

 

 

la imatge forma part del projecte Veure la llum de Eugènia Balcells 

Més informació de l'artista a: 
http://www.eugeniabalcells.com/

 
 
 
 

KALIDOSKOPI /2014. Situacions reals: un nou marc d’aliances i cooperacions entre les institucions i els professionals del camp de la producció cultural

EART
04/11/2014
 
 

Situacions reals: un nou marc d’aliances i cooperacions entre les institucions i els professionals del camp de la producció cultural.

En condicions de precarietat extrema, els codis de les bones pràctiques pensats fa una dècada deixen de tenir vigència i s'obre tot un nou espectre d'intercanvis entre productors culturals i institucions.

Kalidoscopi pretén oferir un estat de la qüestió no concloent a aquesta situació (ben real), juntament amb una reflexió sobre el marc de treball actual. Una condició que altrament corre el risc d'institucionalitzar una desregulació salvatge, on la cultura  possiblement esdevingui avantguarda de l'economia neoliberal.

Moderació a càrrec de Carles Guerra (Artista, crític i comissari independent)

Amb la participació de: Fito Conesa (artista visual i coordinador de Habitació1418 del Macba i CCCB); Marta Gràcia (Art Motile/Hangar); Morir de Frío (Col·lectiu); Caterina Almirall (el Passadís); Javier Rodrigo (Transductores); Ramón Parramón (Idensitat); Txuma Sánchez (Sala d’Art Jove) i Linda Valdés (Programes Públics de la Fundació Antoni Tàpies).

El Kalidoscopi convida a persones, col·lectius i institucions a compartir experiències des de les quals resituar i debatre entorn a certes situacions i problemàtiques que ens ajudin a reestructurar pràctiques actuals en contextos canviants i alhora projectar propostes en clau de futur que ens permetin definir plegats nous horitzons.

Dilluns 24 de novembre de 2014, de 18:00 a 21:00h

Entrada lliure amb inscripció prèvia per previsió d’aforament a inscripcions@experimentem.org

 
 
 
 
Pàgines    << < ...21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ...> >>