Experimentem amb l'ART  

Carrer Torrijos 68, Barcelona

http://www.experimentem.org/

 

Presentació La Olla Común

EART
06/05/2014
 
 

Dijous 15 de maig a les 18.30h (entrada lliure)


La olla común és un projecte artístic teòric, visual i culinari que indaga sobre els diferents aspectes de la gastronomia popular i la seva incidència en les comunitats. A través d'accions culinàries concretes obertes a les comunitats, els artistes Adolfo Torres i Daniela Muñoz aposten per una experiència orgànica i total que inclou, a través de la cuina, creativitat, imaginaris, lleure i supervivència. Aquest projecte ha viatjat per Amèrica llatina: Xile, Perú, Bolívia, Colòmbia i Brasil, on ha tingut gran ressò. Per primera vegada, i gràcies al recolzament del DIRAC (Direcció d'Assumptes Culturals del Ministeri de Relacions Exteriors de la República de Xile) La olla común arriba a l'estat espanyol després del seu periple americà.

www.laollacomun.netJiwar Creació i Societat (www.jiwarbarcelona.com) acull així en residència als dos artistes i fa possible la visibilitat del projecte a la ciutat de Barcelona, coordinant el seu treball i obrint noves col•laboracions i possibilitats, com la presentació del mateix a l’Espai EART.

 
 
 

Art en Obert: EL COS EN L'ESPAI

EART
24/04/2014
 
 

Activitat familiar d'art contemporani per a petits i grans a l'espai EART.

 

El dissabte 26 d'abril...

El cos en l'espai

Un cop al mes obrim l'espai EART per gaudir d'un matí en família. Creant una activitat oberta i flexible a la que pugueu sumar-vos a participar en qualsevol moment. Convidant-vos a explorar un tema a partir d'uns materials proposats i adonar-nos de tot allò que som capaços de fer creativament. Us animeu?

Només us demanem reserva prèvia per mail amb el nom i edat dels participants i un mail i telèfon de contacte a: entra@experimentem.org o al telèfon:    932 17 18 77.

El pagament es realitzarà el mateix dia de l'activitat. Places limitades!

 

On: c/ Torrijos 68 08012 Barcelona

Horari: de 10:30h a 12:30h

Edats: A partir d'un any

Preu: 3€ per persona

 

Amb l'acompanyament de l'educadora artística Mar Roig

La imatge forma part dels workshops que proposa Laura X Carlé.   

Més informació a: http://lauraxcarle.com/filter/workshops

 
 
 
 
Pàgines    << < ...24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 > >>