Experimentem amb l'ART  

Carrer Torrijos 68, Barcelona

http://www.experimentem.org/

 

DIFUNDIA. Capturar la creatura-espacio

Maria Jesús Olvos
03/05/2017
 
 

Difundia/Capturar la creatura – espacio 
Divendres, 26 de maig de 19h a 22h i Dissabte, 27 de maig de 10h a 13h
Entrada lliure. 

Captura la creatura – espacio és una mostra individual de l’artista residentMaría Jesús Olivos (Chile, 1986) on conviu la relació entre performance-dibuix i dibuix-perfomance. El muntatge es construeix a través de la relectura del treball de l’artista – que va des del 2010 fins a l’actualitat - posant èmfasi en la seva relació cos/espai i en la seva insistència en el concepte d’habitar.

Avui, considerant la seva condició d’immigrant, i en una cultura contemporània on les figures dominants són l’immigrant, l’exiliat, el turista, l’errant urbà, l’artista es planteja aquestes preguntes:

“Com ‘habitar’ avui en la nostra situació nòmada? Quin és el rol de l’art en aquest context? L’art pot ser un mecanisme per prendre consciencia del nostre habitar? ( viure i pensar l’art com a eina per jugar, construir, habitar la realitat).

Perfomance, esbós, fotografia i so se’ns presenten com a portals relacionals a una estructura de pensament que proposa llançar llum sobre la matèria en qüestió.


Divendres 26 a les 19,30h: performance de l’artista

Dissabte 27 a les 11h: conversa – acció. Espai d’investigació oberta a tothom que vulgui participar per obrir, expandir i desconstruir la proposta de l’artista, compartir mirades i desencadenar ressonants a traves de la paraula i de l’acció.

 
 

ART EN OBERT. Parc del dibuix

Experimentem amb l'ART
03/05/2017
 
 

EXPERIMENTEM AMB L’ART PROPOSA

ART EN OBERT

ACTIVITAT EN FAMÍLIA PER POTENCIAR EXPERIÈNCIES CREATIVES

 

El proper dissabte 13 de maig, de 10h a 12h, EART obrirà el seu espai per gaudir d'un matí en família. Art en obert és una activitat intergeneracional que s’activa des dels processos de l’art contemporani amb l’acompanyament d’artistes i/o educadors en arts. És una activitat oberta i flexible a la que els participants s’hi poden sumar en qualsevol moment. Us convidem a passar-ho bé plegats i col·laborar en la iniciativa dels altres, donar la volta als materials per potenciar experiències creatives.

 

L’últim art en obert del curs proposa el Parc del dibuix. T’has volgut aïllar mai per dibuixar tranquil dins un tub? Has provat de fer traços sense la mà? A través d’una múltiple disposició d’espais encarats al dibuix, l’Estel Boada ens proposa experimentar diferents formes de treure-li suc a les nostres idees. Un activitat per a tothom que s’animi a dibuixar sigui com sigui!

 

Experimentem amb l’ARTés una entitat educativa que treballa a partir de l'art contemporani i els processos creatius entesos com a eina per fomentar la capacitat crítica i creativa de les persones. L'activitat principal de l'entitat és la conceptualització i realització de projectes artisticoeducatius diversos, així com la gestió de l'Espai EART. Un espai plurifuncional que obre nous camins en la recerca i l’experimentació de diversos vessants del món de l’art i l’educació. És a dir, un lloc de trobada d’artistes, públic i maneres de fer i pensar el fet artístic per generar diàleg, reflexió i esperit crític.

 

Dades de contacte:

Laura Viñals (responsable de comunicació)

E-mail: eartexperimentem@gmail.com

Telèfon: 932 17 18 77

 

FITXA TÈCNICA

 

Títol:Parc de dibuix

Amb l’acompanyament de l’artista-educadora:Estel Boada

On:C/ Torrijos 68, 08012 Barcelona

Com arribar: MAPA  [L3] Fontana i [L4] Joanic

Horari:de 10:00h a 12:00h

Edats:Intergeneracional, a partir d'un any

Preu:3 € per persona (el pagament es realitza el mateix dia de l'activitat)

Cal inscripció prèvia (LINK FORMULARI)

 

+ informació sobre Art en obert: http://experimentem.org/07activitasFamilia/artEnObert.html

http://activitatsdart.org/category/art-en-obert/

 
 

Les nostres publicacions

ART EN OBERT_EL NOM DE LES COSES
Experimentem amb l'ART
 
Kalidoscopi 2018_Impropi(s)
Experimentem amb l'ART
 
Difundia/ En medio - Ilium
Experimentem amb l'ART
 
 
Buit-ple. Tira-empeny
Experimentem amb l'ART
 
PORTES OBERTES EART 12 DE MAIG
Experimentem amb l'ART
 
 
 

Veure totes »

 
Pàgines    << < ...3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ...> >>