Experimentem amb l'ART  

Carrer Torrijos 68, Barcelona

http://www.experimentem.org/

 

Portes obertes dels Tallers d'Art

Experimentem amb l'ART
06/09/2017
 
 

16 de setembre de 2017 de 11 a 14h

OBRIM LES PORTES!!! VINE A CONÈIXER ELS NOSTRES TALLERS D'ART PER A FAMÍLIES I INFANTS!

Una ocasió per conèixer la metodologia i dinàmiques emprades i les propostes d’aquest curs 2017-2018!

Us convidarem a un petit esmorzar i podreu visitar les nostres instal·lacions: les aules, el pati... i conèixer de ben a prop la programació, tot el nostre equip, el nostre enfocament educatiu i artístic.

Us hi esperem!

Podeu consultar la programació del curs passat dels Tallers d'Art al nostre bloc:
www.activitatsdart.org

 
 

Entre-zones. Presentació del projecte EMIA, escola Municipal de Iniciação de São Paulo

Experimentem amb l'ART
06/09/2017
 
 

Dimecres 4 d’octubre de 18h a 21h
Experimentem amb l’ART
Activitat gratuïta amb aforament limitat
Per participar-hi cal fer la inscripció: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfKarerBYeGcedo31WxYcIh-F7QaIbjPI0J91SBxbrN6XTf9Q/viewform

Entre-zones és un programa d’EART en què es comparteixen projectes culturals i artístics que es serveixen de l’art com a desencadenant per al desenvolupament social, i tenen lloc en diferents indrets d’arreu del territori i en l’àmbit internacional.

Es tracta de mostrar i dialogar entorn a propostes de caràcter diferent que actualment s’estan realitzant, amb objectius ben distints i sovint arriscats, segons les característiques del lloc i el bagatge artístic o educatiu.

Un conjunt de trobades, les quals, a més de donar a conèixer aquests treballs, poden facilitar la creació de xarxes de relació i d’intercanvi i, per què no, possibles projectes comuns.

El 4 d’octubre presentem: EMIA/escola Municipal de Iniciação de São Paulo, un projecte amb més de trenta-cinc anys de trajectòria de la ciutat de São Paulo- Brasil. És un projecte públic d’ensenyança de les arts per a nens de 5 a 12 anys, basat en la interacció de diferents disciplines: arts visuals, música, teatre i dansa. Els cursos són de durada anual i els participants, que entren per sorteig públic, fan un recorregut formatiu de 6 o 8 anys. És un espai acollidor de tres cases dins d’un parc, on a banda dels cursos escolars, es fan tallers per a alumnes, ex alumnes, famílies i comunitat.

La presentació és a càrrec de l’artista visual Julia Salgueiro (col·laboradora i ex resident d’EART), del músic i actor Celso Amancio de Melo Filho, artistes i educadors del projecte EMIA i de Andrea Fraga, directora de EMIA/escola Municipal de Iniciação de São Paulo que ens l’ explicaran a partir d’exercicis pràctics i moments de reflexions conjuntes.

Més informació del projecte:
http://www.prefeitura.sp.gov.br/cidade/secretarias/cultura/formacao/index.php?p=7372
http://emiasp.blogspot.com.es/

Julia Salgueiro: És artista visual, el 2008 acaba la carrera de Belles Arts a la Universidade Estadual de Campinas. La seva primera experiència amb el projecte EMIA va ser com a alumna, des del 1992 fins al 1998. Viu i treballa a Barcelona, posant l’èmfasi en l’art contemporani. Els seus treballs han estat exposat a ciutat com New York, São Paulo, Buenos Aires, Londres i Barcelona.
En la seva trajectòria com a mediadora dins d’institucions educatives es destaca el seu treball com a professora en el projecte EMIA i tres anys com a professora en escoles de primària i secundària a São Paulo. A Barcelona col·labora com a educadora en diferents projectes de l’entitat Experimentem amb l’ART on ha estat artista resident (2014-2016).

Celso Amancio de Melo Filho: És music i actor. Cursa la carrera de música en la Universidade Federal de Uberlândia i el màster en Arts Escèniques a la Universidade Estadual Paulista. Ha format part de diversos grups de teatre com l’ Orquestra Camargo Guaniere, el Quinteto Miguilim, Teatro Comune i el Clã Estudio das artes cómicas.
És cofundador de la companyia Cia de Galhofa i actualment treballa en altres companyies de teatre amb seu a São Paulo.
Es va incorporar com a educador a EMIA- Escola Municipal de Iniciação Artística el 2013, on ara mateix coordina l’àrea de música. L’any 2017 va ser redactor de continguts artístics de les bases nacionals curriculars del Ministeri de Educació de Brasil

 
 
 
Pàgines    << < ...3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ...> >>